Ik ben Bianca, 32 jaar en ik ben getrouwd met Wouter. We hebben een dochter Mikki, geboren op 30 november 2014.
Sinds juni 2013 hebben we een hond, bordercollie Lara. We hebben Lara als pup gekocht in het asiel van Maastricht. Zij is met 9 weken gevonden met een heel nest in een krakerspand, met 11 weken is ze bij ons komen wonen. Lara is overduidelijk een bordercollie, misschien zit er nog een ander ras in. We zullen het waarschijnlijk nooit weten ?

Een passie van mij is schrijven. Vaak loop ik rond met Mikki en Lara en denk ik: ‘Jaa, dit foto over mij 1moet ik opschrijven!’ Ik deed er echter nooit wat mee. Daar komt vanaf vandaag verandering in met de komst van dit blog. Zoals de naam al zegt gaat het vooral over mijn dotjes: Lara en Mikki. Maar ook over andere dingen, zoals dotjes van een verhalen, dotjes van een schrijfsels en dotjes van een recepten. Dotjes is ook niet zomaar verzonnen, want ik ben verslaafd aan stippen. Dus www.dotjes.net leek me een toepasselijke naam voor mijn blog ?

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.