Vandaag 30 november is mijn dochter Mikki 2 jaar geworden. Mijn kleine dreumes is een peuter geworden 🙂

Poppenhuis Chelsea Kidkraft

Het cadeau
We hebben zaterdagmiddag 26 november haar verjaardag gevierd met vrienden en familie, dus ons grote cadeau kreeg Mikki dezelfde dag. Ik ben maanden op zoek geweest naar hét perfecte poppenhuis en die heb ik gevonden: het houten poppenhuis Chelsea van Kidkraft. Echt super mooi en ik kan er zelf ook uren mee spelen hihi. Het poppenhuis was moeilijk om in te pakken met al die losse meubeltjes erin, dus we hadden een deken over het poppenhuis gegooid. Mikki zei ‘Nee’ toen ze het zag 😀 Later begon ze terwijl ze op mijn schoot zat er mee te spelen 😉 De meubeltjes zaten er al bij, de poppetjes heb ik erbij gekocht, een hele familie (opa, oma, vader, moeder en 2 kindjes) van het merk Goki.

DSCN0256
Taart!

De jurk
Ik had voor de gelegenheid speciaal een donkerrode feestjurk met glitters gekocht, met een zwarte maillot en gouden knipjes en elastiekjes voor in haar haar. Ze zei ‘Ohhhh’ toen ik haar dit aantrok en de knipjes in haar haar deed en streek trots over haar jurkje 🙂 Natuurlijk had ik mijn rode positiejurk met zwarte maillot aangetrokken, zodat we goed als moeder-dochter matchen;-)

Het feestje
We hebben zaterdagmiddag 26 november haar verjaardag gevierd met vrienden en familie. Ik had slingers opgehangen van haar favoriete figuren:  Woezel en Pip, Nijntje en Frozen. Daarnaast natuurlijk slingers met 2 jaar erop , ballonnen en roze bollen, want die vind Mikki heel mooi. Van tevoren had ik Mikki in bed gelegd voor een slaapje en toen de eerste opa en oma binnen wandelden haalde ik de slaapkop uit bed en had ze bijna 2,5 uur geslapen, oftewel ze was super fit! Natuurlijk zijn we begonnen met zingen en de taart. Aangezien Mikki dol is op Sesamstraat heb ik een Sesamstraat met bijhorende cupcakes laten maken. Dit viel erg in de smaak bij de gasten en Mikki!

20161127_171227_HDRNon-stop gespeeld & gesmikkeld
Mikki heeft een super verjaardag gehad: ze heeft 4 uur lang non-stop gespeeld met haar nieuwe speelgoed en andere kindjes, lekker gesmikkeld en geknuffeld met het bezoek. Ze is na het feestje niet direct naar bed gegaan voor een extra slaapje voordat we gingen eten (doet ze normaal soms wel), we hebben gewoon direct patat gehaald met nog een aantal gasten, samen gegeten, nog even gespeeld  en ze ging een uurtje eerder naar bed dan normaal.

En vandaag?
Vandaag woensdag 30 november is Mikki echt jarig! Mijn man Wouter en ik zijn vrij. Wouter en Mikki slapen nu nog (ik heb zo’n kind dat heerlijk uitslaapt), straks gaan we uitgebreid ontbijten met croissantjes & broodjes en nog even een cadeautje uitpakken die in Mikki’s schoen ligt. Daarna vertrekken we naar Burger Zoo in Arnhem. Gezellig dieren kijken in de dierentuin!

DSCN0283
Skippiekoe!

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op http://www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.