IMG_0026
Het kaarsje uitblazen met hulp van papa en mama!

Mijlpaal
Vandaag, maandag 30 november, is mijn dochter Mikki 1 jaar geworden.

Feestje
We hebben het dag een dag eerder gevierd op zondag met familie en vrienden. Het feestje stond gepland van 14.00-17.00 uur, ik had het heel precies uitgekiend met Mikki’s slaapjes natuurlijk. Ik had Mikki speciaal om 09.30 uur wakker gemaakt, zodat ze rond 11.30 uur weer naar bed ging. Ze slaapt in de ochtend meestal weer 2 uurtjes maar in het weekend slaapt ze graag uit. Als ik haar zou laten liggen zou ze wel tot 10.30 uur slapen, maar dan zou ze precies slapen een groot deel van de middag. Om 13.30 uur werd ze wakker, mooi op tijd om de feestjurk aan te trekken!

IMG_0033
Ze propte de taart echt naar binnen

Verjaardagstaart
Voor Mikki’s verjaardag hadden we speciaal een grote taart laten maken. Met natuurlijk 1 kaarsje erop! Mikki heeft een groot stuk gegeten. Ik laat Mikki eten volgens de Rapleymethode/Kleintjesmethode (in stukken en zelf laten eten, dus niet voeren). Normaal smijt ze graag met eten, met de taart heeft ze uiteraard geen enkele keer gesmeten ?

 

IMG_9972
De ballonnen waren het leukst!

Hoe ging het op het feestje?
Mikki was echt onder de indruk van al het bezoek en de cadeaus. De slingers vond ze ook erg mooi (ze wees er steeds naar) en met de ballonnen speelde ze. We hadden de avond ervoor de box weggehaald en daar een speelhoek gemaakt met een speelgoedkast, een speelkleed en natuurlijk haar nieuwe cadeau: een houten loopkoe. Dat speelhoekje vond ze echt geweldig en de andere kinderen van het bezoek ook.

IMG_0040
Lekker spelen in de nieuwe speelhoek

Mikki heeft het tot het einde volgehouden, ze heeft non-stop gespeeld met de ballonnen en haar nieuwe speelgoed, geknuffeld met het bezoek en heel veel rondjes door de huiskamer gekropen. Rond 16.00 uur, toen ik dacht dat ze even wilde drinken, heeft ze op de slaapkamer even de borst gehad. Ze wilde echter maar 3 slokken en toen echt naar beneden, zo van ‘Ik mis wat!!!’ ?

Ze heeft daarnaast op 2 stukjes komkommer gesabbeld. Ze had geen belangstelling voor de andere lekkernijen.

IMG_9958
Tegen de grote beer een boekje lezen

Vandaag
Vandaag vieren we haar verjaardag als gezinnetje. Nu ik deze blog tik slaapt ze nog steeds: het is inmiddels al 11.10 uur! Ze zal wel moe zijn van gisteren ?

Dreumes
Mijn baby is nu officieel geen baby meer maar een dreumes! Snif!!!!

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op http://www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

4 reacties op Hiep hiep hoera! Mikki 1 jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.