Welke kleur zit van binnen?
Welke kleur zit van binnen?

Gender reveal party
Op vrijdag 23 september hebben we een pretecho gehad. En vandaag een Gender Reveal Party met familie en vrienden. Door middel van een taart die wordt opengesneden onthullen we het geslacht. De taart is dus roze of blauw van binnen! Ik heb dus 2 dagen mijn mond moeten houden. Ik met mijn kletsgrage mond! Vandaag vertel ik jullie graag wat het geslacht is: is het een jongen of een meisje????

De voorbereidingen
Ik had een taart besteld, dus daar hoefde ik me geen zorgen over te maken. Daarnaast hebben we leuke roze slingers en blauwe slingers opgehangen. Natuurlijk  waren er ook hapjes. Familie en vrienden konden bij binnenkomst opschrijven op een lijst wat ze dachten: meisje of jongen. Iedereen ons aandachtig aankijken of er iets van onze gezichten viel af te lezen haha. 5 mensen gokten op een meisje, 6 op een jongen…

En het is…het is……
En de taart is van binnen….BLAUW!!!!!!! Het is een….JONGEN!!!!!! Ja echt waar!!!! Ik, als meisjesmoeder krijg een jongetje! Whaaaa!!!!

Een jongen!
Een jongen!

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

Zal ik de baby opeten?
Zal ik de baby opeten?

 

 

Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram. Heb vragen of wil je mij gewoon een mail sturen: bianca@dotjes.net

 

4 reacties op Onthulling: jongetje of meisje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.