Ik heb een dochter Mikki (30-11-2014) en een zoon Jack (09-03-2017). Ik heb mijn dochter Mikki 22 maanden borstvoeding gegeven. Daarna wilde ze niet meer, waarschijnlijk omdat ik toen rond de 16 weken zwanger was van haar broertje. Mijn zoontje Jack krijgt ook borstvoeding. Ik heb dus door de zwangerschap een half jaar ‘pauze’ gehad met borstvoeding gegeven en kon daarna weer lekker de borst geven.

Ik ben in opleiding als contactpersoon bij Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN). De VBN is een vrijwilligersorganisatie en geeft informatie aan moeders, vaders, professionals en belangstellenden over borstvoeding. Ook bij problemen bij het geven van borstvoeding kun je terecht bij de VBN.

Ik schrijf over de start van mijn borstvoedingsperiode, de knelpunten waar ik tegen aan liep in het begin en de voordelen van het geven van borstvoeding. Daarnaast natuurlijk over het voeden in openbaar.

Omdat ik nog in opleiding ben geef ik moeders geen informatie als contactpersoon namens de VBN. In 2018 hoop ik de opleiding af te ronden.

Artikelen:

De VBN heeft ook een leuke gesloten Facebookgroep waar je met al je vragen terecht kunt: Facebookgroep VBN. Daarnaast kun je ook veel informatie vinden op het Kennisinstituut Borstvoeding.com.

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op http://www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram. Heb vragen of wil je mij gewoon een mail sturen: bianca@dotjes.net