Bokontje Mikki
Bofkontje van het jaar 2017?

Leuke wedstrijd
Al 7 jaar op rij bestaat de ‘Bofkontje van het jaar’ verkiezing. Dit wordt georganiseerd door Sudocrem, je weet wel die crème waarmee veel kinderen zichzelf gigantisch ondersmeren mochten ze de kans krijgen. Natuurlijk doet Mikki mee! Stem jij ook op Mikki?

Hoe stelt Mikki zich voor?
Ik ben Mikki en ik ben bijna 2 jaar. Ik ben dol op Sesamstraat, ik zeg dan ‘Straatje, straatje!’ en loop dan met de afstandbediening naar mijn vader of moeder. Ook speel ik graag met poppen of in mijn keukentje. Daarnaast ben ik dol op muziek en dansen. Ik knuffel veel, vooral met mijn hond Lara. Ik lach me suf!

Het bofkontje dat de meeste stemmen krijgt, wordt ‘Bofkontje van het jaar’! Meedoen is heel eenvoudig en kan tot en met 20 november 2016. Natuurlijk kun jij je kindje ook opgeven. Je mag op meerdere kindjes stemmen. Inmiddels hebben al veel vrienden & familieleden gestemd: Mikki kwam binnen op nr 700 en staat nu al op 162!!! Natuurlijk gaan we niet winnen, maar een poging is altijd leuk 🙂

Ik zou het erg leuk vinden als mijn lezers op Mikki stemmen! Dat kan via Bofkontjevanhetjaar.

Na het stemmen krijg je pas na een uur een bevestigingsmail (soms bij ongewenste email). Die moet je dan activeren. Anders heb je niks gestemd.

Helpen jullie Mikki mee? Alvast bedankt!!! 🙂

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram. Heb vragen of wil je mij gewoon een mail sturen: bianca@dotjes.net

 

2 reacties op Bofkontje van het jaar: Stem op Mikki!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.