Een nieuwe lading eendjes!

Kwak kwak!
Mijn dochtertje Mikki van 2,5 jaar is verzot op badeendjes. Oftewel, ze heeft heel veel badeendjes verzameld. Deze eendjes gaan overal mee naar toe: in bad, in bed, naar de stad, mee aan tafel (ja ze eten echt mee die eendjes). Helaas gaat er snel schimmel in badeendjes zitten. Daar heb ik iets op bedacht!

Dicht kitten
Ik heb een hele lading nieuwe eendjes gekocht en deze dicht gekit. Ik heb het eerst geprobeerd met secondelijn, maar daar zijn de gaatjes te groot voor. Als je ze dicht kit kan er geen water meer in komen en verschimmelen ze niet. Op een nacht heb ik stiekem alle vieze eendjes van Mikki laten verdwijnen en de nieuwe eendjes in een spoor van de trap naar de huiskamer gezet. Gaaf dat ze dat vond!

Wat heb je nodig:

  • Een lading eendjes
  • Een kitspuit
  • Kit
  • Een bak warm water met een beetje afwasmiddel en een doekje

Het spoor

Wil jij graag mijn blog http://www.dotjes.net volgen? Dat kan! Rechts bovenaan, grijze kolom staat ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’. Als je daar je e-mailadres invult krijg je steeds bericht als ik een nieuw artikel plaats op www.dotjes.net. Op je tablet/mobiel is geen kolom, maar moet je helemaal naar beneden scrollen tot je ‘Abonneer je op dit Blog via E-mail’ tegenkomt. Ik stuur geen spam.

Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram. Heb vragen of wil je mij gewoon een mail sturen: bianca@dotjes.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.